Хороскоп за деня – 29 октомври 2023, неделя  Овен Отложете важните

...
Хороскоп за деня – 29 октомври 2023, неделя  Овен
Отложете важните
Коментари Харесай

Нова любов за Стрелеца, а Телецът да внимава с парите

Хороскоп за деня – 29 октомври 2023, неделя 

Овен
Отложете значимите срещи! Ако подавате документи, може да се окаже, че или са ви подвели, или нещо сте объркали. Тайните ви може да бъдат разкрити. Не е ден за случки. Пазете се от кихащи и кашлящи хора!

Телец
Можете да надцените силите си и да поемете отговорност или да се захванете с каузи, които изискват прекомерно огромни старания. Това ще има неприятен резултат върху здравето ви. Пазете се! Бъдете деликатни и с парите! Склонни сте да пръскате повече, в сравнение с печелите! 

Близнаци
Сега е моментът да помислите по какъв начин портфейлът ви да се изпълни с пари. Може да подобрите финансовото си положение. Бъдете деликатни с думите! Рискувате да кажете нещо, което не би трябвало на индивида, който обичате. Ако го обидите, ще съжалявате. 

Рак
Това е ден за разплащане. Ако дължите пари, пробвайте се да ги върнете! Ако ви предстоят значими срещи, тръгвайте по-рано, тъй като може да имате проблеми с превоза! Предстоят промени в живота ви. Може да започнете нова връзка или да тръгнете на странствуване. 

Лъв
Имате късмет да реализирате капацитета си на водач. Не се колебайте да оферирате своите хрумвания и да отстоявате ползите си! Може би е време да обмислите връзките си, изключително в случай че им имате връзка с привързан ухажор! Ролята на аварийно колело не ви подхожда. 

Дева 
Нараства заплахата да ви зомбират. Не подражавайте на някого, не се оставяйте други хора да ви въздействат за решенията, които би трябвало да вземете! Разчитайте единствено на себе си, на своите качества! Ако имате различия с обичания, не го засипвайте с въпроси! 

Везни
В този ден надали ще намерите смисъл да се усмихвате и радвате на живота. Чувствате дефицит на сила, само че не изпадайте в незаинтересованост, а помислете за това, което сте постигнали! Ако потърсите помощ, ще я получите. 

Скорпион
Може да спечелите доста пари с плана, който сте стартирали. Ако спортувате, внимавайте с тренировките! Може да се контузите. Добре ще ви се отразят една сауна, масаж или процедури за подмладяване. 

Стрелец
Сега не е желателно да поемате задължения, само че може да довършите това, което към този момент сте почнали. В дома ви ще царува естетика, в случай че избягвате разногласията. Представителите на този знак може да се влюбят от пръв взор, само че надали връзката им ще е трайна. 

Козирог
Не поемайте никакви опасности, тъй като може да загубите парите си! Пазете здравето си! Възможни са проблеми с бъбреците. Не е ден за изясняване на връзки. Желателно е да не спорите с околните си. 

Водолей
Не вземайте и не давайте пари назаем! Може да вършиме проекти за бъдещето, само че единствено в случай че ревизирате наличната информация и обмислите деликатно всички плюсове и минуси. Заболелият през този ден може да остане на легло дълго и да не оздравее.

Риби
Изобретателни сте и шансът е с вас. Това ще ви помогне да се справите с проблем, който изисква ексцентрично решение. Сутринта обаче ще сте по-разсеяни и пасивни. Желателно да оставите значимите каузи за следобедните часове. Вечерта може да се срещнете с другари, само че не пийте алкохол!

за всички зодии
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР